martes, 19 de enero de 2010

PLOU I NO FA SOL


PLOU I NO FA SOL I LES BRUIXES NO ES PENTINEN...


AVUI NO FA SOL I VEC LA LLUM, SERE UNA BRUIXA BONA???


I JO COM A BRUIXA SI QUE EM PENTINO, I TU ETS UNA BRUIXA O UN BRUIXOT??I ET PENTINES QUAN PLOU O NOMÉS QUAN SURT EL SOL??

AMB AQUESTS NÚBOLS I BOIRA COM PODEN VOLAR LES BRUIXES??

NO DEUEN SURTI DE CASA, S’AMAGAN A SOTA LA TAULA PER NO MOLLAR-SE AMB L’AIGUA DE LA PLUJA...O BÉ VAN A LA PLATJA AMB EL BANYADOR FUCSIA A TOPS VERDS I EL GORRO DE MARGARIDES PER MOLLARSE DE CAP A PEUS....


BRUIXA BONA O BRUIXA ABURRIDA, NO CREEC QUE SIGUI TAN ABURRIDA LA BRUIXA DE LES TRES BESSONES, SEMPRE ESTA MOLT ENTRETINGUDA AMB LES TRES NENES I NO TÉ TEMPS PER PASSAR NI UN MOMENT D'ABURRIMENT.
PD= No traduzco por que no tiene ni pies ni cabeza, he escrito esto por escribir algo divertido para mi, vamos yo me lo guiso, yo me lo como, como Juan Palomo...

4 comentarios:

X dijo...

Jo no necessite traducció. :P

liruvi dijo...

Pues eso esta muy bien que tu te lo guises y tu te lo comas.
Besos

Azu dijo...

Hermanita, hace años y paños que no me reia tanto. Mira que net's de bruixa!!! jejejeje, hi han dies que no sabem ni qué explicar. Es que ja se sap, els que tenim una vida tan intensa, oi? Un petonet bonica.

Ah!! i jo també tinc ganes de veure el sol

Minerva dijo...

Jo dec ser una bruixa, ho crec, però no m'agrada la pluja.......!! Així que no sortiré.....però alguna cosa havia de tenir, que deprés de la pluja, sempre surt el SOL!!
Petonets