miércoles, 15 de octubre de 2008

Avui fa quinze dies que no fumo...

Avui hauria de ser un dia més especial, així ho estic intentant, però la tristo pot amb la meva força de voler estar bé...

38 anys, si, avui faig 38 anys, casibé ja arribo als quaranta, pero estic més contenta pels 15 dies que porto sense l'adicció al tabac que pel meu aniversari.

Ja m'han dit dues persones que hauria de celebrar-ho, pels meus fills, i així ho faré aquesta nit, si ells volen celebrar-ho, i per ells ho faré.

He rebut moltes felicitacions, si, inclós de gent que no m'ho esperava, m'ha fet il.lussió, però aqui vull veritablement no els tinc...

Res, a la tarda o demà tornaré a escriure....

2 comentarios:

Kodama dijo...

Moltes felicitats Vicky, enhorabona per haber deixat el tabac.. Jo encara m'ho he de proposar... Ara no puc escriure gaire pq estic a la feina i hi ha moros a la costa, a casa segueixo sense internet i tinc pendent de contestar el comentari que vas fer al meu blog que per cert, moltes gràcies per escriure-hi, de veritat em poso molt contenta quan algú hi hassa i em deixa encara que sigui una petita petjadeta.
Lo dicho... Que passis un molt bon dia del teu aniversai. Tens dos coses a celebrar 15 dies sense tabac i 38 anyets!

Salut wapa!

Ens seguim llegint ;)

Vicky dijo...

Que guaiiiii, quin bon regal Kodama, si noia, no saps quina il.lussió rebre un comentari, per mi el primer, moltes gràcies per les felicitacions i també per escriure'm.
Espero que aviat tinguis arreglat l'internet a casa...
Petons i una forta abraçada