miércoles, 22 de octubre de 2008

Pantalons estrets...

Estic com un butifarró, quina ràbia que porto a sobre meu, amb aquest temps que no saps que possar-te, doncs, si vas d'estiu perque sembla que no pogui ser, i si vas d'hivern passes una calor que t'ofegues.

Avui m'he possat uns pantalons de l'any passat, joder, joder, joder, semblo un butifarró, quin cul, sembla el cul de la mare del Dumbo, cada dia em dic, avui no menjaras tant, avui portat bé, però és que des de que he deixat el tabac, que ja fa tres setmanes, doncs tot esta molt més bó, la felicitat em fa entra gana, menjo pels colces, i no pot ser.

Estic esperant per apuntar-me al gimnàs, i així crema una mica, però al pas que porto com no controli malament, molt malament.

Més, no se perque, quan he vist que els pantalons en venin justos, i desprès m'he mirat al mirall, quin horror, quin careto duia avui, o em pintaba una mica o semblava la boja del barri, o sigui que així ho he fet una mica de color i quan deixava l'estuig de pintures de guerra, he vist una botella petiteta, d'aquelles de perfum que et regalan quan fas compres superiors a 30 € a les perfumeries, doncs la he vist, i dic va una mica d'olor diferent....

Joder, joder, joder, olor diferent, estic que M'OFEGO, quina pudo, estic que no se si anar a casa a canviar-me de roba i una dutxa, o que, però si només m'he possat una mica, i no soporto l'olor, tinc fins mal de cap, no puc aguantar aquest olor, i hauré d'estar tot el dia aguantant aquesta olor en mi mateixa.

Jo sóc d'anti perfums, no m'agradant, la veritat que on hi hagi una bona dutxa diaria, i roba neta, que és tregui l'olor de perfums, a mi, una colònia em dura casibé un any, o creec que més, i botelletes d'aquestes tinc una col.lecció, i cap faig servei, i avui no se que m'ha agafat, però ja no ho tornaré a fer més.

Em sap greu, perque vaig dir que faria traduccions del català al castella, però primer que els sentiments que explico per mi no tenen manera de traduïr-ho, o sigui que el dia que em ve de gust escriure en català, o faré així, i el dia que volgui escriure en castella, doncs ho faré en castella, el que volia dur a terme em resulta molt difícil, i aquest és un blog personal i ho faig per mi.